NL  FR 

HOME
HOOFDTOERNOOI
JEUGDTOERNOOI
INSIDER CONNECT
UITSLAGEN
DEELNEMERS
MACHINES
LOCATIE
ROUTE EN HOTELS
CONTACT


UPDATES
Info voor de Insider Connect.De Insider Connect kan op maximum 4 flippers gespeeld worden van 9u00 tot het einde van de finale van de hoofdwedstrijd.
Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven voor deze wedstrijd.
Deelname kost €1 per spel en je mag zoveel spelen als je wilt, de enige Grand Champions die geldig zijn moeten ook gebruiken maken van een Stern Insider account om uw identiteit te verifiëren.
Het kan ook zijn dat er op één van de kasten een challenge van de Insider Connect gekozen wordt ipv de hoogste score.
Op het einde worden er prijzen verdeeld onder de 4 winnaars!


Belangrijke richtlijnen

1. De 3 flippers die gebruikt worden blijven onbekend tot de dag van het BFK zelf.
2. Bij deze wedstrijd zijn er geen scorekaarten. De grand champion op de desbetreffende kasten kan afgelezen worden op de display en wordt geverifieerd met je Insider Connect account.
3. Er zijn 3 flippers zonder backup voorzien.als een kast uitvalt door een defect is de huidige grand champion de winnaar.
4. Let op met het nemen van foto’s dat je de speler in kwestie niet stoort
5. De flippers worden met respect behandeld en valsspelen is uit den boze! Bij enig vermoeden mag de scheidsrechter direct overgaan tot diskwalificatie zonder betwisting. Schade aan de kast wordt aangerekend. (Glasbreuk=175EURO)
6. Tijdens het BFK geldt er een nultolerantie voor agressie tegen de flipperkasten, er wordt maximum 1 waarschuwing gegeven afhankelijk van de situatie! Na deze waarschuwing volgt er een directe diskwalificatie door de scheidsrechter of wedstrijdleiding. Vele van de flippers komen uit een privecollectie of werden met zorg in orde gezet of komen gewoonweg nieuw uit de doos en dienen daar dus ook naar behandeld te worden.
7. Indien de bal vastzit op het speelveld, zal de scheidsrechter de kast openen en de bal terug in de shooter lane plaatsen.
8. Een technisch defect kan je melden bij de wedstrijdleiding en wordt in de mate van het mogelijke direct opgelost.
9. Een beslissing van de wedstrijdleiding kan niet betwist worden!

SUCCES!!
Het BFK-team


Copyright BFB    2012-2019